Dva top nesmrteľné strihy svadobných šiat + špeciál novinka

Módne trendy sú bez pochyby veľmi inšpiratívna záležitosť a je dobré ich sledovať. Neznamená to však že sa nimi musíte striktne aj riadiť. Najmä v svadobnej oblasti je niekedy dobré staviť na klasiku v modernejšej verzii. Strihy, ktoré nestarnú sú určite „Labutí krk“ a „Morská panna“.

Labutí krk

Alebo inak povedané šaty s padnutými rukávmi a odhalenými ramenami. V Madam Oui patrí tento štýl medzi naše najobľúbenejšie. Hlavným prvkom sú v tomto prípade ramená, no veľkou výhodou je, že ich môže mať naozaj takmer každá, dokonca aj slečny s problematickejšími ramenami.

Je to preto, že hlavnú pozornosť upúta váš krk, ktorý bude v tomto modeli pôsobiť krásne predĺžene a majestátne. Celkový vzhľad ramien je tlmený „padnutými“ rukávmi, ktoré dodajú ramenám aj rukám tvar a svadobnú jemnosť. Veľmi pekná kombinácia tohto strihu je v spojení s čipkou, ktorá šatám pridá naozaj výrazne na romantickosti. Čipkované svadobné šaty s odhalenými ramenami skrátka ešte nikdy nesklamali, no samozrejme, krásne sú aj v minimalistickej podobe, napríklad z taftu.

Svadobné šaty Labutí krk

Morská panna

Štýl šiat, ktorý sa preslávil najmä v prvej polovici 20-teho storočia, a ešte stále sa teší veľkej popularite. Je to z dôvodu rafinovaného sexy strihu, ktorý nádherne vytvaruje zadok, stehná a vďaka „morskému chvostu“ krásne predĺži siluetu postavy. Vzhľadom na jeho náročnosť k zadku a stehnám, tento strih odporúčame najmä slečnám s proporčnou postavou.

Ideálny je tiež pre vysoké nevesty aby tak vynikla ich krásna dlhá postava. Opäť je vhodné kombinovať ho s čipkou, ktorá tomuto štýlu dodá svadobnú eleganciu. Avšak na rozdiel od Labutieho krku, tento strih by nemusel dobre vyzerať v kombinácií s hladkou látkou bez žiadneho zdobenia (satén, šifón). Šaty by mohli pôsobiť fádne.

Takáto kombinácia nie je úplne nevkusná, avšak treba byť pri nej opatrný. Pri správnom usmernení návrhárom počas šitia šiat na zákazku môže vzniknúť pekný originálny kúsok.

Špeciál novinka: Opasková vlečka

Desíte sa obrovskej „tortovej sukne“ no zároveň by ste si radšej stehná či zadoček práve pod takú schovali? V tomto zaujímavom modeli sa určite spájajú oba klady, a spolu vytvárajú skutočne praktickú, romantickú a tak akurát sexi verziu svadobných šiat. Tento strih je riešený podobne ako strih Morská panna, ale dlhá vlečka predsa len dodá celému looku svadobný nádych. Zároveň na sebe nemáte tony tylu alebo saténu a niekoľko vrstiev spodničky. V prípade, že je vám vlečka nepohodlná, ju jednoducho odopnete, a zostane vám krásny model dlhých úzkych šiat. Tento strih sa dá pokojne kombinovať aj s Labutím krkom.

S týmito typmi svadobných šiat budete jednoznačne neprehliadnuteľná, či už preto, že predstavujú romantickú klasiku, alebo netradičný zaujímavý nápad. Madam Oui vám ponúka všetky tri typy, a je len na vás, ktorý si vyberiete a ako si ho vyzdobíte. 🙂

© 2020 Madamoui 
Designed by ML MEDIA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram