5 dôvodov prečo je dobré dať si ušiť šaty na zákazku

Pohodlný a čarovne krásny proces, vďaka ktorému budú vaše šaty unikát.

Aj vás čochvíľa čaká váš veľký deň D, no stále premýšľate, v čom zažiariť pred oltárom i na hostine? Nie vždy je ľahké nájsť na svoje problematické partie vhodné kúsky oblečenia, o to viac, ak ide práve o tak vzácny kúsok ako svadobné šaty. Ešte k tomu, ak máte presnú romantickú predstavu nie len o strihoch, ale aj zdobení a látke. A práve šitie na zákazku prináša možnosť skĺbiť všetky vaše priania.

1. Individuálny prístup

Nie len že šaty budú podľa vašich mier, vďaka čomu zakryjú aj najmenšie chybičky krásy, ale si ich môžete aj sama nadizajnovať – počnúc látkou cez strih až po detailné zdobenie. Po celý čas máte k dispozícií či už módnu návrhárku, alebo módnu poradkyňu priamo zo salónu, ktoré vás usmernia a poradia vám. Ak máte nejaké vysnívané šaty už od detstva, stačí povedať svoju predstavu, a návrhár ich ušije presne podľa nej.

2. Slovenská (lokálna) výroba

Ak ste aj vy milovníčkou domácich výrobkov, jedinečnosti a originality a nepodporujete príliš rýchly a konzumný fashion svet, potom je šitie svadobných šiat na zákazku dobrá voľba. Takto ušité šaty majú dušu a sú inšpirované vami. Sú šité v hostinných podmienkach a zaobchádza sa s nimi ako s jedinečným kúskom.

3. Výber látky, strihu a zdobenia

Ak si dáte svadobné šaty ušiť, môžete sa rozhodnúť, či zvolíte satén, ktorý je nádherný, no je o niečo ťažší ako tyl, taft, ktorý pôsobí veľmi honosne, ale je to ťažká látka, alebo šifón, ktorý vie vytvoriť krásny padavý efekt. Rovnako je to aj pri výbere vzoru čipky, tvaru a veľkosti kamienkov, alebo inom spôsobe zdobenia, po ktorom túžite. Aj pri nákupe bežného oblečenia sa stáva, že vidíte krásny kúsok, no aj tak si ho nekúpite, pretože je ušitý z pre vás neprijateľného materiálu. Či už je to látka ktorá nesaje pot, alebo absolútne neelastické nohavice, jednoducho sa v tom necítite dobre.

4. Možnosť šaty vylepšovať počas tvorivého procesu

Samotný tvorivý proces trvá približne 3 – 5 týždňov, podľa náročnosti modelu a časovej dostupnosti nevesty. Počas tohto obdobia nevesta absolvuje približne 2 – 4 stretnutia, na ktorých sa riešia nevestine predstavy, skúšajú sa zostehované šaty a robí sa finálne dozdobovanie. Môže sa stať, že počas tejto doby, keď šaty vznikajú, nevestu napadne zaujímavý pekný spôsob zdobenia, inšpiruje ju kamarátka alebo jej samotný model k tomu, aby boli šaty ešte krajšie. Samozrejme, nie je možné meniť kompletne celý strih alebo štýl šiat, no drobné úpravy sa dajú robiť takmer do poslednej chvíle.

5. Finančná flexibilita

Ceny za látku šiat sú rôzne, avšak od toho sa odvíja aj kvalita danej látky. Cenu vie tiež ovplyvniť ručná výroba, ako napríklad našívanie kamienkov a samozrejme náročnosť samotného modelu. Od toho potom závisí náročnosť práce módneho návrhára. Nie je pravda, že šitie na zákazku je príliš drahé, práve naopak, je to veľmi flexibilný spôsob.

Šaty v svadobných salónoch sú bez pochyby krásne, no menej unikátne. Preto, ak aj vy chcete na svadba zažiariť v šatách, ktoré nemá žiadna iná, svadobné šaty na zákazku sú pre vás to pravé. Príďte k Madam Oui, a s radosťou ich pre vás vytvorí.

© 2020 Madamoui 
Designed by ML MEDIA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram